4 In vintage

Een binnenkijker in ons huis in Het Nieuwsblad

Verliefd op vintage

Dat ik verliefd ben op vintage is al lang geen geheim meer. Ik ga al jaren op zoek naar pareltjes voor ons huis, schuim rommelmarkten af samen met mijn vriend en plan regelmatig een bezoekje aan de kringwinkel. 2 jaar geleden werden we verliefd op een huis waar onze vintage stijl 100% bij past. We zagen de advertentie voor dit huis toevallig op Facebook voorbijkomen maar waren zelfs niet op zoek naar een ander huis. Bij een bezoek aan het huis waren we instant verliefd! De authentieke tegels, deuren, kacheltje, … Het geheel stal ons hart.

Woonreportage

Bij onze verhuis kozen we er dan ook voor  om onze ‘nieuwe’ meubels te verkopen en voor een vintage interieur te gaan. Vintage kasten, servies, zonnespiegels, decoratie, bloempotten, … Ik heb zelfs vintage tupperware potten, haha! Het bijeenzoeken van een vintage interieur neemt wel meer tijd in dan gewoon in de winkel je spullen uitzoeken. Maar achteraf ben je dubbel zo blij.

Emilie Lachaert en fotograaf Geert Van de Velde van Het Nieuwsblad kwamen onlangs bij ons thuis langs waar ik hen rondleidde door de versschillende ruimtes. Het volledige artikel vond je afgelopen weekend in de weekendkrant en kan je nu ook hier lezen:  woonreportage (klik hier).

Nuniya’s Vintage Home

Het interieur van ons huis is nu zo wat klaar (al veranderen we af en toe wel eens graag) maar onze zoektocht naar vintage pareltjes zetten we graag verder. Daarom zijn we sinds eind maart Nuniya’s Vintage Home gestart, een webshop met vintage meubels en decoratie. We hebben er bewust voor gekozen om de webshop ‘Vintage Home’ te noemen en bijvoorbeeld niet ‘Vintage Shop’ omdat we met de unieke vintage meubels een echte thuis willen maken van je huis.

Ik wou dit toch graag even delen met jullie. 🙂 Ik vind het een heel fijne reportage geworden en ben verliefd op de foto’s. 🙂

Liefs,

Sarah

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sofie
  21/05/2019 at 11:23

  Amai leuk gedaan!

  • Reply
   Sarah
   23/05/2019 at 10:13

   Dankjewel Sofie!

 • Reply
  Peggy - Peggy's Pastime
  25/05/2019 at 12:08

  Wat een mooi huis ! Van de gevel tot de binnenkant, al die authentieke elementen zijn prachtig ! En die vloer !!!!!!!!!!!! Wij wonen zelf in een totaal ander huis maar als ik ooit de kans zou krijgen om er zo eentje te kopen, ik zou niet aarzelen. Helaas kosten die hier in de streek een fortuin :-(. Laat die Euromillions dus maar komen ;-).

  • Reply
   Sarah
   27/05/2019 at 14:57

   Dankjewel! 🙂
   Hihi, ik duim! In Asse zou het ook veel duurder geweest zijn. We zijn een klein beetje uitgeweken. 🙂

  Leave a Reply